Andreea Crepcia
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Andreea Crepcia

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectaresite oficial Andreea Crepcia

chat

In jos 
+25
anca
Danyel_R
MIRCEA
Megastar_Roxy
andrada2003
ralu
securistu'
lore_dana90
iankhu
vlady
alexutza
Admin
LiA
Oana5874
andreea
criss
Anella
zghemotoc
Gr33nkitty
unknown
bebe_kid78
Sylar
Andrew
Banateanu
anca75
29 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Urmatorul
AutorMesaj
Gr33nkitty

Gr33nkitty

Numarul mesajelor : 42
Data de inscriere : 29/05/2007

chat - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: chat   chat - Pagina 3 Icon_minitimeVin Iun 01, 2007 5:38 pm

ce pisicutza scumpik ai alexutza!!!Very Happy;)
Sus In jos
zghemotoc

zghemotoc

Numarul mesajelor : 27

chat - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: chat   chat - Pagina 3 Icon_minitimeVin Iun 01, 2007 6:25 pm

bebe_kid78 a scris:
zghemotoc a scris:
ce norocosi sunteti cei care locuiti in timisoara Sad
atunci cand andreea va organiza ceva presupun ca o va face prima oara acolo...eh asta e, sunt convinsa ca vom avea toti parte cat mai curand de concerte de-ale ei bounce

tu n-=ai dece sa te temi..concerte vor fi mai degraba la bucurestii...gandeste-te ca eu sunt din cj Sad Sad

cam departe...desi cluj e mai aproape de timisoara decat bucuresti Smile
eeh cand vine vb de concertele andreei nu mai conteaza distanta Very Happy
Sus In jos
vlady

Numarul mesajelor : 2
Data de inscriere : 01/06/2007

chat - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: chat   chat - Pagina 3 Icon_minitimeVin Iun 01, 2007 7:45 pm

bine v-am gasit rabbit ...nu prea am mai intrat pe forumu megastar de o vreme(am avut teze....si multe altele pe cap) si am aflat si eu de forumul nou al andreei.e super ca avem un forum pe care putem sa vorbim numai despre ea Very Happy
si eu sper sa aiba cat mai curand loc un concert al andreei....oriunde afro afro lol! Very Happy
Sus In jos
http://vlad-bookspot.blogspot.com
bebe_kid78

bebe_kid78

Numarul mesajelor : 43

chat - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: chat   chat - Pagina 3 Icon_minitimeSam Iun 02, 2007 12:21 pm

zghemotoc a scris:
bebe_kid78 a scris:
zghemotoc a scris:
ce norocosi sunteti cei care locuiti in timisoara Sad
atunci cand andreea va organiza ceva presupun ca o va face prima oara acolo...eh asta e, sunt convinsa ca vom avea toti parte cat mai curand de concerte de-ale ei bounce

tu n-=ai dece sa te temi..concerte vor fi mai degraba la bucurestii...gandeste-te ca eu sunt din cj Sad Sad

cam departe...desi cluj e mai aproape de timisoara decat bucuresti Smile
eeh cand vine vb de concertele andreei nu mai conteaza distanta Very Happy
stii ca ai dreptate? Razz
Sus In jos
alexutza

alexutza

Numarul mesajelor : 6
Varsta : 38

chat - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: chat   chat - Pagina 3 Icon_minitimeSam Iun 02, 2007 12:48 pm

Gr33nkitty a scris:
Mersi,da e motanel Razz
Sus In jos
Gr33nkitty

Gr33nkitty

chat - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: chat   chat - Pagina 3 Icon_minitimeSam Iun 02, 2007 12:58 pm

alexutza a scris:
Gr33nkitty a scris:
Mersi,da e motanel Razz

Shi eu am un motanel, il cheama RICKY shi e negru....Very Happy cat cat lol!
Sus In jos
alexutza

alexutza

Numarul mesajelor : 6
Varsta : 38

chat - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: chat   chat - Pagina 3 Icon_minitimeSam Iun 02, 2007 7:58 pm

Gr33nkitty a scris:
alexutza a scris:
Gr33nkitty a scris:
Mersi,da e motanel Razz

Shi eu am un motanel, il cheama RICKY shi e negru....Very Happy cat cat lol!

Pe al meu il cheama YUKI si e un rasfatzat ,dar e mult prea dulce k sa rezist sa nu-l alint Razz Smile
Sus In jos
bebe_kid78

bebe_kid78

chat - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: chat   chat - Pagina 3 Icon_minitimeSam Iun 02, 2007 8:38 pm

oo ce de motanei peaici=)) si io o sa am unu sau o pisica da o iau in curand asa micutza:X:X:X:X:X
Sus In jos
Gr33nkitty

Gr33nkitty

chat - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: chat   chat - Pagina 3 Icon_minitimeSam Iun 02, 2007 8:57 pm

bebe_kid78 a scris:
oo ce de motanei peaici=)) si io o sa am unu sau o pisica da o iau in curand asa micutza:X:X:X:X:X

Sa-ti creasca male!!:*:* Very Happy cat cheers
Sus In jos
bebe_kid78

bebe_kid78

chat - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: chat   chat - Pagina 3 Icon_minitimeDum Iun 03, 2007 10:01 am

mersi cheers Very Happy :* flower
Sus In jos
iankhu

iankhu

Numarul mesajelor : 1

chat - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: chat   chat - Pagina 3 Icon_minitimeDum Iun 03, 2007 11:50 pm

na uite ca mi-am aruncat si eu acolo o poza la avatar.....dar nu m-am ascuns ca voi shmekerelor  Razz

phantoma a scris:
se preconizează o vară plină pt. Andreea Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
just have a little patience bounce...
Sus In jos
Banateanu

Banateanu

Numarul mesajelor : 96

chat - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: chat   chat - Pagina 3 Icon_minitimeLun Iun 04, 2007 1:27 pm

catalina a scris:
eu propun sa il sustineti pe Catalin si pe forumul Megastar si sa nu-i lasati pe userii care tineau cu alti concurenti sa-l desfinteze degeaba, doar pentru a pierdut favoritul/favorita lor.
temporal pe AICI

SAU

catalina a scris:
eu una sper sa nu-l lasati de izbeliste pe forumul Megastar, chiar acum cand are nevoie de sustinerea voastra mai mult decat oricand.
temporal pe AICI

Zicea "impartial" moderatorul forumului oficial PrimaTV Megastar, Catalina pe altele forumuri. What a Face Shocked Prea se identifica ID-urile. Hm ?! Sa fie o usoara devoalare a cea ce sa intamplat?!AICI

Ultima editare efectuata de catre in Lun Iun 04, 2007 3:57 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Banateanu

Banateanu

chat - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: chat   chat - Pagina 3 Icon_minitimeLun Iun 04, 2007 1:45 pm

ASTA IMI DOVEDESTE INCA O DATA IN PLUS CA AM SI AM AVUT DREPTATE!
ANDREEA IS THE BEST!!!!
Sus In jos
unknown

unknown

Numarul mesajelor : 86

chat - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: chat   chat - Pagina 3 Icon_minitimeLun Iun 04, 2007 2:52 pm

Mult succes în continuare, Andreea!

Vă pup pe toţi! :*
Wuv u all... Mai vorbim!
Sus In jos
bebe_kid78

bebe_kid78

chat - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: chat   chat - Pagina 3 Icon_minitimeLun Iun 04, 2007 2:56 pm

banateanu ..de unde ai dat citatul acela? Question
Sus In jos
Banateanu

Banateanu

chat - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: chat   chat - Pagina 3 Icon_minitimeLun Iun 04, 2007 3:23 pm

bebe_kid78 a scris:
banateanu ..de unde ai dat citatul acela? Question

Daca dai clic pe cv. forumuri e un link care te duce exact la sursele intunecate Cool Suspect in comparatie cu cele luminoase de pe la noi Laughing cheers king
Ar mai fi interesant daca aveti curiozitatea sa o faceti, eu da Suspect , sa urmaritii si ID-urile, msg-urile fanilor de pe acolo What a Face Cool

phantoma a scris:
Mult succes în continuare, Andreea!
Vă pup pe toţi! :* Wuv u all... Mai vorbim!

Pai!!! Unde pleci ca suna cam ultimativ msg-ul Shocked ?!!??
Sus In jos
andreea

Numarul mesajelor : 34
Data de inscriere : 30/05/2007

chat - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: chat   chat - Pagina 3 Icon_minitimeLun Iun 04, 2007 5:59 pm

am un mesaj pentru fanii catalin : FRUSTRATION!!! ei cred ca voi sunteti atat de disperati incat sa il desfintzati pe cata?ca si cand nu aveti altceva mai bun de facut...cum ar fi sa scrieti pe forumul meu "luminos" Smile) e vreo problema in a-ti exprima parearea? pai, da, normal ca acum cand preferatul nu e tocmai preferat de toata lumea apar chestii de genul asta...dar cand pe kamelia si pe anita le bombarda lumea cu mesaje de-a dreptul josnice nu era nicio problema....RUSINE. Incredibil cat de rai putem fi si fara niciun motiv. na, acum intelegeti cate mizerii se intampla in lumea asta a muzicii...de fapt in general, si cate minciuni se ascund in spatele unor aparentze perfecte....nu am vrut sa fiu rea, dar uneori nu mai pot sa tac si ma supar...si vreau sa va rog ceva pe voi, cei care ma apreciatzi: nu jigniti pe nimeni din cei care au fost la megastar, indiferent cine ar fi, hai sa le dam clasa si sa fim noi cei cu bun simt...ei nu vor putea fi niciodata ca noi!!! Very Happy Very Happy Very Happy va multumesc anticipat!!! bom bom bom
Sus In jos
zghemotoc

zghemotoc

Numarul mesajelor : 27

chat - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: chat   chat - Pagina 3 Icon_minitimeLun Iun 04, 2007 7:41 pm

mda...am vazut si eu ce se intampla pe forumul ala...unele mesaje m-au amuzat extrem de tare...gen "ce ati face daca l-ati intalni pe cata pe strada?...as lesina in bratele lui", etc etc...dar ei sunt cei aduc jigniri la adresa fanilor andreei si nu numai...la adresa tuturor celor care nu l-au sustinut pe catalin..."frustarea lor este prea mare si isi varsa veninul pe cata" sau ceva de genu'

pana una alta noi ramanem pe forumul nostru luminos, unde avem si alte subiecte mai interesante de discutat decat planuri diabolice si conspiratii de desfiintare a marelui megastar...si pana la urma nu prea avem ce sa desfiintam la el, ca nu s-a mai auzit mare lucru de el

o sustinem pe andreea...atat bounce Like a Star @ heaven
Sus In jos
LiA

LiA

Data de inscriere : 30/05/2007

chat - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: chat   chat - Pagina 3 Icon_minitimeLun Iun 04, 2007 8:19 pm

andreea a scris:
am un mesaj pentru fanii catalin : FRUSTRATION!!! ei cred ca voi sunteti atat de disperati incat sa il desfintzati pe cata?ca si cand nu aveti altceva mai bun de facut...cum ar fi sa scrieti pe forumul meu "luminos" Smile) e vreo problema in a-ti exprima parearea? pai, da, normal ca acum cand preferatul nu e tocmai preferat de toata lumea apar chestii de genul asta...dar cand pe kamelia si pe anita le bombarda lumea cu mesaje de-a dreptul josnice nu era nicio problema....RUSINE. Incredibil cat de rai putem fi si fara niciun motiv. na, acum intelegeti cate mizerii se intampla in lumea asta a muzicii...de fapt in general, si cate minciuni se ascund in spatele unor aparentze perfecte....nu am vrut sa fiu rea, dar uneori nu mai pot sa tac si ma supar...si vreau sa va rog ceva pe voi, cei care ma apreciatzi: nu jigniti pe nimeni din cei care au fost la megastar, indiferent cine ar fi, hai sa le dam clasa si sa fim noi cei cu bun simt...ei nu vor putea fi niciodata ca noi!!! Very Happy Very Happy Very Happy va multumesc anticipat!!! bom bom bom

Noi te sustinem pe tine si atat !!! Mare dreptate ai in ceea ce spui...
Oricum sa nu uitam "Nu mor caii cand vor cainii" !!!!!!

ANDREEA IS THE BEST !!!!!!!
Sus In jos
Gr33nkitty

Gr33nkitty

chat - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: chat   chat - Pagina 3 Icon_minitimeLun Iun 04, 2007 8:44 pm

andreea a scris:

Sunt total de acord cu tine Andreea;Wink Wink mai ales cu ultima parte:) Smile Stiu k esty o persoana cu prea mult bun-simt, shi vreau sa cred k toti cei kre te apreciaza si te sustin invata cate ceva din caracterul acesta minunat al tau .Wink I love you Tu sa nu uiti k ai foarte multi fani shi oameni kre cred in tine kre ar face orice numai sa te vada pe scena!!I love you Smile cheers cheers Shi , oameni buni hai sa nu mai vb de catalin; el e deja un subiect trecut shi ce va face el de acum incolo nu cred k ne priveste, cel putin pe mine.Noi te iubim doar pe tine, nebunatik noastra mik:cheers: Very Happy Very Happy
Sus In jos
Banateanu

Banateanu

chat - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: chat   chat - Pagina 3 Icon_minitimeLun Iun 04, 2007 9:04 pm

Iertate-mi fie ultimile "noutati" pe care le-am gasit, postate inca de la sfarsitul lunii aprilie pe catre moderatorul oficial al forumului MS si le-a permis sa le faca, insa mi s-au parut o mare nedreptate raporatata la statutul ce si l-a asumat si chiar la adresa celorlalti participanti MS.
Ba chiar la "recomandariile" fanilor lui cata le-am gasit.
O data si o data va trebui sa fim corecti macar cu noi insine si sa ne asumam raspunderea declaratiilor si faptelor noastre. Modestia este buna insa este priculoasa atunci cand cei ce inteleg asta ca pe o cale foarte buna de a profita.
Andreea nu are de ce sa fie modesta pentru ca are un har si calitati pe care le-a demonstrat si care nu sunt povesti spuse de altii. Ba din contra are destule motive sa fie mandra si increzatoare de ia si de cei care o sustin neconditionat!
Sus In jos
Sylar

Numarul mesajelor : 7
Varsta : 34

chat - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: chat   chat - Pagina 3 Icon_minitimeLun Iun 04, 2007 9:35 pm

Mie mi se pare un gest de lasitate si o nedreptate. In primul rand, n-a avut tupeu sa o spuna pe propriul forum. Sa speram ca la anul vom avea parte de un moderator mai impartial pe forumul Megastar.
Dar momentan, e cald si bine aici Very Happy Mai degraba e placut si racoritor ca la cat de cald e afara...
Sus In jos
lore_dana90

Numarul mesajelor : 19

chat - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: chat   chat - Pagina 3 Icon_minitimeMar Iun 05, 2007 7:34 pm

in primul rand buna tuturor Smile si Banateanu are mare dreptate, andreea are ff multe motive s fie mandra shi increzatoare in propriile forte. cu toate astea ii apreciez ff mult modestia Smile. pupa andreea :*[/u]
Sus In jos
securistu'

securistu'

Numarul mesajelor : 3

chat - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: chat   chat - Pagina 3 Icon_minitimeMar Iun 05, 2007 8:35 pm

salutare lol! am venit si io, o iubesc pe andreea I love you si parca se simtea nevoia unui securist:afro

ps: aici promit sa fiu mai cuminte!bounce
Sus In jos
Banateanu

Banateanu

chat - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: chat   chat - Pagina 3 Icon_minitimeMar Iun 05, 2007 8:38 pm

Ce-mi place avatarul tau secu! king Pot fi unii si cuminti?! Cool
Sus In jos
Continut sponsorizat

chat - Pagina 3 Empty